• 0494 054 115
  • Regio Mechelen
  • wim@aektechnics.be

Blog

Toshiba airco MIRAI: wandmodel warmtepomp

Toshiba Mirai

TOSHIBA biedt een ruim assortiment wandmodellen. De jongste telg uit de familie, de Mirai, combineert technische hoogstandjes met een gestroomlijnd en tijdloos design voor maximaal comfort. En dat allemaal op zeer energiezuinige wijze.

Toshiba airco Mirai

OPTIMAAL BINNENKLIMAAT

Het nieuwe wandmodel RAS-BKV, ofwel de Mirai, is met zijn strakke lijnen en geraffineerde details een waar topmodel. Maar goede looks alleen zijn natuurlijk niet genoeg om op topniveau te kunnen presteren, dat zit ook van binnen. Zoals alle TOSHIBA airconditioners is ook de Mirai uitgerust met de nieuwste hoog-waardige technische snufjes om te zorgen voor een optimaal binnenklimaat. Dat doet de Mirai op zeer energiezuinige wijze; alle modellen beschikken dan ook over het riante energielabel A+ voor zowel koelen als verwarmen. De relatief lage investering en de eenvoudige installatie zorgen ervoor dat een energiezui-nige warmtepomp binnen handbereik ligt!

BESCHEIDEN HUISGENOOT

De Mirai heeft behalve zijn elegante uiterlijk ook nog eens be-scheiden afmetingen. Met net geen 80 cm breedte is dit model zeer compact. Maar ook op het gebied van geluid is de Mirai een rustige huisgenoot. Zeer lage geluidswaarden zorgen ervoor dat u kunt genieten van uw rust terwijl uw Mirai zorgt voor een comfortabel binnenklimaat.

Ter voorkoming van schimmelvorming -en de daardoor verslech-terende luchtkwaliteit- beschikt de Mirai over een zogenaamde zelfreinigingsfunctie. Overtollig vocht wordt uit de installatie verwijderd waardoor schimmel en onaangename luchtjes geen kans krijgen.

Een prettig binnenklimaat wordt niet alleen bepaald door de juiste temperatuur; daar komt meer bij kijken. Een goede luchtkwaliteit, een bescheiden uiterlijk, minimaal geluid en een gebruiksvriendelijke bediening.

PLUSPUNTEN:

Gestroomlijnd design, compacte afmetingen
Zelfreinigingsfunctie en filtersystemen voor optimale luchtkwaliteit
Fluisterstil geluidsniveau
Geïntegreerde, discrete led-verlichting

Lees alle info in deze brochure