• 0494 054 115
  • Regio Mechelen
  • wim@aektechnics.be

Blog

Toshiba Daiseikai: ideaal voor passieve woning

(LUCHT- LUCHT) Bij een airconditioning installatie is dit uiteraard waar het om draait. De TOSHIBA airco’s uit de serie DAISEIKAI slagen hierin meer dan gemiddeld. In de temperatuur van een vertrek kunnen grote schommelingen ontstaan als gevolg van sterk wisselende belastingen. Uw Toshiba Daiseikai airconditioner kan de temperatuur echter exact handhaven omdat deze serie, door toepassing van DC hybride inverter techniek, als geen ander in staat is om het geleverde koel- of verwarmingsvermogen exact overeen te laten stemmen met deze wisselende belastingen. Indien de ruimte te vochtig is, is de installatie in staat het overtollige, klam makende vocht snel te verwijderen.

Omdat de DAISEIKAI is uitgerust met een combinatie van diverse filters zoals: stof-, fijnstof-, elektrostatisch- en geurfilters is de binnenlucht niet alleen fris maar ook ontdaan van pollen, bacteriën en sigarettenrook. De luchtionisator genereert een groot aantal negatief geladen ionen waardoor het gevoel van comfort en welbehagen verder wordt vergroot. Het fraai gevormde binnendeel doet dit alles met een uiterst laag geluidsniveau. U kunt uw installatie geheel op uw persoonlijke wensen afstemmen.

Toshiba ook als warmtepomp

Uw TOSHIBA airconditioner serie Daiseikai kan het koelcircuit omkeren waardoor deze in de winter een uiterst comfortabele verwarming vormt. U krijgt eigenlijk twee apparaten voor de prijs van één. Ook in de verwarmingsstand gaat uw DAISEIKAI airconditioner uiterst spaarzaam met de energie om. Zelfs zo zuinig dat hij kan wedijveren met een HR ketel op gas.

TOSHIBA SUPER DaiSeikai 8 NEW


Lees meer